Rumsblad
Rumsblad2
Rumsblad3
Asiatiska behandlingar  2020-03-26T12:59:58+00:00

Asiatiska behandlingar

Vår asiatiska avdelning är inriktad på högkvalitativa behandlingar med den 1000-åriga asiatiska
läkekonsten för hälsa och välmående.

För närvarande har vi begränsad kapacitet på våra Asiatiska behandlingar pga av mammaledighet. Shiatsumassage går att boka.

Jonalyn har en lång och gedigen utbildning i sitt hemland Fillipinerna och Japan. Jonalyn har arbetat på välrenomerade salonger och 5-stjärniga Spahotell både i Asien och Europa.

Ört/herbal massage

50 min / 795 kr

En varm mjukgörande massage som behandlar ömma muskler och stela leder. De varma örtknytena pressas rytmiskt mot muskler och leder.

Thailändska örter är kända för att ge lindring vid olika åkommor t.ex. svullnader, inflammationer, reumatism. och ischias. Bindväven mjukas också upp ordentligt vid denna typ av massage.

Aromaupplevelsen med från örterna gör dig underbart avslappnad.

Boka Online

Shiatsumassage

25 min 495 kr /50 min 895 kr

Shiatsu är en djupt avslappnade behandlingsform, som innefattar tryck, tänjning och mobilisering av leder, samtidigt som den effektivt frigör spänningar i käke, nacke, rygg och problem med ischias och huvudvärk etc.

För att vi ska vara i harmoni, både fysiskt och mentalt, behöver vår energi flöda fritt i sina energibanor. Stress, oro, ångest och våra vardagsproblem blockerar energiflödet och dränerar oss på energi. Som följd av detta uppstår spänningar, depressioner, sömnlöshet och sjukdomar.

Shiatsumassage utförs på golvet på en madrass och med lättare bomullskläder

Boka Online

Lomi-Lomi massage

25 min 450 kr / 50 min 795 kr

LomiLomi berör på ett djupare plan. Massagen följer kroppens meridiansystem och påverkar både det fysiska, psykiska och själsliga
tillståndet. Den balanserar chakrasystemet och påverkar det endokrina körtelsystemet. Kroppens cirkulation sätts igång och slaggprodukter frigörs och kan avlägsnas ur kroppen.

Massagen är både rehabiliterande och förebyggande. Den löser upp såväl fysiska spänningar som känslomässiga blockeringar och bidrar till välbefinnande.

Boka Online

Hilot massage

25 m 450 kr / 50 m 795 kr / 80 m 1095 kr

Hilot är en traditionell filippinsk massageteknik som ger ett välbefinnande och mjukar upp stela muskler samt förbättrar blodcirkulationen. Massagen lindrar dessutom spänningarna i kroppen.

Den lättar även spänningar som huvudvärk och ökar medvetenheten om kropp/själrelationen.

 

Boka Online

Klassisk Thai massage

25 m 395 kr / 50 m 695 kr

Den thailändska massagen innehåller stretching, drag och tryck på olika muskler.

Massören använder inte bara sina händer utan även till exempel underarmar, armbågar, knän och fötter. Den egna kroppsvikten hos massören utnyttjas maximalt. Många grepp och ställningar inom den thailändska massagen påminner om yogapositioner.

Thailändsk traditionell massage är en behandlingsteknik som stärker och balanserar kroppens energisystem.

 

Boka Online

Koppning mot bl a celluiter

50 min / 795 kr

Koppning används mot en rad olika besvär. Exempel på sjukdomar och besvär som metoden använts mot är problem med celluiter, blodkärl, besvär med leder och muskler samt hudproblem för att nämna några traditionella användnings-
områden.

Koppning bygger på att trycka ett eller flera kärl mot huden. Syftet med metoden är att skapa ett undertryck som lyfter huden under kärlet.

Undertrycket stimulerar ligament, bindväv, muskler samt hud. Vidare stimuleras blodcirkulationen av undertrycket.

Boka Online

Övriga behandlingar som du kan boka Jonalyn

• Koppning mot bl a celluiter
• Kropps skrubb
• Akupressur/stress terapi
• Manikyr/pedikyr
• Fotbehandlingar med spa och reflex
• Hotstone massage
• Svensk massage

Boka Online