Rumsblad
Rumsblad2
Rumsblad3
Injektionsbehandling 2018-02-06T14:16:53+00:00

Injektionsbehandling

Regelbundna injektionsbehandlingar ger resultat som varar längre, upprepade behandlingar förebygger och vårdar din hud

Nu kan du även boka plastikkirurgisk konsultation

Rynkor kan behandlas på olika sätt beroende på typ och lokalitet. Hyaluronsyra tillsammans med andra hudvårdande behandlingar är en kombination som ger lyckat resultat. Utfyllnad av kinder och håligheter i ansiktet och mörka ringar under ögonen kan enkelt behandlas med Hyaluronsyraprodukter.

Med stigande ålder minskar underhudsfettet och elasticiteten i huden. Andra faktorer som påskyndar rynkbildningen är rökning, alkohol, för mycket sol, sömnproblem och stress. Ärftlighet inte att förglömma.

Alla våra behandlingar är individuellt anpassade. Priserna är allmänna. Kostnaden för din behandling får du närmare information om i samband med konsultation. Injektionsbehandlingarna utförs av leg.sjuksköterka Karin Oja Julander, verksamhetschef för Eriksbergskliniken i Stockholm.

2 februari kommer Karin Oja Julander från Eriksbergskliniken till oss för att göra konsultation och behandlingar.

Avbokning senast 7 dagar före behandling.
Avbokning senare debiteras 50% av kostnaden.

Nästa behandlingsdatum är inte bestämt. Kontakta oss för mer info.

Fillers

Det fillers som vi använder oss av består av det kroppsegna ämnet hyaluronsyra. Hyaluronsyran binder vatten vilket i sin tur ger volym i huden. Fillers används för ansiktskonturering, läpputfyllnad och för att behandla rynkor, veck och ärr.

Konsultaionskostnad uteblir om behandling görs vid samma tillfälle.

Konsultaion

750 kr

Boka Online

Fillers 0.5 ml

från 3500 kr

Boka Online

Fillers 1.0 ml

från 4500 kr

Boka Online

Skinbooster

Restylane Skinbooster är en kur som gradvis bygger upp huden och förbättrar hudens elasticitet, struktur och ger huden en vacker lyster. När vi åldras förändras hudens egenskaper och huden blir långsamt strävare, torrare och mindre spänstig. Behandlingen görs i en kur om tre start-behandlingar med två till fyra veckors mellanrum. För att underhålla resultatet bör du göra en till två underhållningsbehandlingar per år. Med Restylane Skinboosters kan du inte bara förbättra huden i ansiktet utan även på halsen, dekolletaget och ovansidan av händer.

Skinbooster

från 3500 kr

Boka Online

Muskelavslappnande medel

Det muskelavslappnade medlet blockerar impulsen från nerven till ansiktsmuskler som orsakar linjer och rynkor. När dessa muskler är behandlade kan de inte användas längre och rynkor och veck reduceras eller försvinner helt. Medlet är välbeprövat och godkänt som läkemedel och som från 90-talet blivit alltmer använt i estetiska behandlingar. Vad behandlas? Rynkan mellan ögonbrynen, de horisontala rynkorna i pannan, kråksparkar runt ögonen, ögonbrynslyft samt sura mungipor är partier som vi behandlar med muskelavslappnande medel.

Muskelavslappnande medel

från 3800 kr

Inklusive återbesök och vid behov påfyllnad i samband med detta.

Boka Online